ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Η εταιρεία Eurodoor διαθέτει εμπειρία από το 1990 στο χώρο των ξύλινων κουφωμάτων, κυρίως εσωτερικών πορτών, και πορτών ασφαλείας. Επενδύει συνεχώς σε νέο εξοπλισμό έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει πόρτες σε όλα τα σχέδια και όλους τους τύπους (πόρτες εσωτερικές, πόρτες ασφαλείας).
Τα προϊόντα μας αποτελούνται από πόρτες που εστιάζουν στο στυλ και την αισθητική, θωρακισμένες πόρτες, ξύλινες πόρτες με στοιχεία inox, πόρτες-κουφώματα με σκοπό να προσφέρουν υψηλή αισθητική στο χώρο, Τις γνωστές πόρτες Laminate. Ακόμη θα βρείτε πόρτες που συνδυάζουν ξύλο, γυαλί και inox με μοντέρνο design. Ακόμη πόρτες θωρακισμένες με επένδυση αλουμινίου με σκοπό να σας παρέχουν μακροχρόνια αντοχή. Τέλος θα βρείτε, πόρτες ημιμασίφ που δεν παύουν να γοητεύουν.
Η εταιρεία μας αποτελεί έναν αξιόπιστο σύμμαχο για κάθε έπαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο των εσωτερικών κουφωμάτων και θωρακισμένων πορτών.
Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε Τους τελευταίους καταλόγους μας, τις πόρτες μας με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, καθώς και αξεσουάρ πόρτας.[kento-splash-screen]

Τεχνολογία